ESSEX_CONTEST_LOOK_AT_ME_AL
1. Sa variante aromash ka Essex i ri?
2. Cili nga variantet e Essex çliron aromë lulesh në çdo prekje?
3. Cili nga variantet e Essex është i projektuar të eleminojë njollat e djersës dhe aromën e pakëndshme pas stërvitjes?
4. Cili nga variantet e Essex ka ngjyrë jeshile?
Duke dorëzuar të dhënat tuaja personale në këtë platformë, ju pranoni termat dhe kushtet e konkursit.
Emri i plotë
Numër telefoni

Ju urojmë fat!

contest-footer